Followers

IKLAN NUFFNANG

Sunday, June 28, 2015

Tuala Sulam Besday order dari Anis Teluk Intan


Assalamualaikum

Tuala sulam ni order dari Anis Teluk Intan

Harga dan sulam RM35 sehelai.

tak termasuk postage ye.




BAntal Comey order dari CIkgu Siti dari teluk Intan


Assalamualaikum.

Bantal Hitam ni order dari Cikgu Siti dari Teluk intan.

Bantal ni anak2 dia punya.

saiz dia kecik comey aje. ni nk hiaskat kereta pun boleh.

HUruf N hani x hias dengan buttons bungga dan lain2 sebab huruf dia siap ada sulam nama dah..

BAntal Comel Oder dari Susy dari Shah Alam


Assalamualaikum

Bantal ANimals At The zoo ni order dari kawan sekolah Shah Alam.

dia nak hadiahkan bantal ni pada anak kawan dia. Dia suka dan hanie lagi super duper suka sebab bantal ni jarang buat. lagi2 animalskan. budak2 suka sgt..

Tuala sulam tu hani bg hadiah pada anak dia. moga cepat besar dan menjadi anak yang soleh ye IZreen..

Untuk tuala sulam birthday tu harga RM20 sehelai.

bantal tu harga RM 45 sebiji

Keychain dan BAntal Siti Zaliha dari IPoh


Assalamualaikum. Salam Ramadhan yang ke 12

BArangan yang di order zaliha ni dah 2 minggu lepas hantar. baru ada kesempatan nak updated dalam blog ni.

ZAliha dari ipoh ni order keychain Nurse. 10 keychain dia oder. ada doktor perempuan NUrse Murid permepuan dan murid lelaki.

dan Sebiji bantal hitam tu khas untuk husband. Kalau ikutkan iron man tu dia tengah2. tpi bila gambar tu jadi besar hani adjust ke tepi dan hias button tu tepi iron man. 

untuk harga keychain 1 pcs RM5 aje dan 
bantal tu saiz 30x30cm. tp macam biasa hani besorkan sket. harga RM45 sebiji bantal.

memandangkan sebelum pose hani bg free gift SAmpul raya dari HAnielovecraft dan Tuala muka sulama nama.

Apa2 pun saya ucapkan terima kasih ye siti zaliha sudi order dengan hanie

Tuesday, June 9, 2015

Mimie Fashion PArit BUntar

Assalamualaikum. 
Selalu nya post pasal produk aje. tp kali ni bg kelainan sket. ate. nk mencari sifu dan idola mesti mencari sampai dapat.

Hanie punya idola dalam bidang sulaman ialah kak Mimie Fashion.
Serius. sampai ke Parit buntar dan ke bengkel mencari dia sendiri tau.hahahha.. tak la ,..sebenarnya pergi kesana ada kenduri dan bermalam di rumah akak ipar. alang2kan..alhamdullilah tak la jauh sangat bengkel kak mimie ni. petang lepas rehat balik dari kenduri baru pegi.
Bengkel kak mimie ni sbeleh je dengan restoran Kari.



Orang nya kecik molek jer..


Masa sampai je. tengok Mesin2 yang dia miliki. Ya Allah..best nyaa..




My dream..my dream... doakan semoga hani dapat 5 biji MB4 JANOME.AMINNN. hehehe.
Senangkan urusan kerja menyulam kalau dah ada banyak2


Mesin ni lagi best. sekali cetak boleh dapat beberapa helai siap.fuhhh.


Hye adik...awak ni kecik2 dah pandaikan tolong ibu awak..bagus2. sampai kan si wafa hani dah training guna mesin sulam. mana tau akan datang minat pada bidang sulaman juga.

Tengok keratan akhabar muka dia semua




Doakan saya suatu hari mesti masuk dalam Paper dengan kejayaan dalam bidang Sulaman.AMin



Abaikan barang2 dalam bengkel tu. menjadi kebiasaan orang2 menjahit bilik macam tu.. termasuk diri ni.. heheheh



Logo2 yang kak mimi jual. 



Ni pembantu kak mimie. Tekun2 diorang ni.


Ni pintu hadapan bengkel kak mimie.

PAda kak mimie. terima kasih sudi meluangkan masa dengan hanie. Insyallah doakan hanie berjaya dalam bidang sulaman dan kraf ni. Amin..


Tuesday, May 5, 2015

Hadiah Hari Guru, Hari Ibu dan HAri Jururawat 2015

Assalamualaikum
Bulan Mei sudah Masuk
Macam2 hari yang disambut dalam bulan MEi ni

Antaranya Hari Ibu, Hari Guru, Hari Jururawat dan Hari Lahir saya.Alamak.hahahhaha..


 jom oder hadiah untuk Hari Guru,Hari Ibu Dan Hari Jururawat. 
hani open oder. jgn last minute. nnt Susah nk amik oder bila masa dah suntuk. 
hani jual murah2 aje. harga Dari RM5 hingga RM35.

Senarai Harga
->Keychain I AM- RM5
->Keychain Cikgu,Murid Sekolah,Jururawat,Doktor - RM5
->Tuala Muka Sulam(Selamat Hari Guru/Ibu)- RM8
->Tuala Mandi Sulam(Selamat Hari Guru/Ibu& Nama Cikgu/Ibu- RM25
->Frame Sulaman- RM25
->Bantal Comel(Hiasan bunga2 Dan sulaman Selamat Hari Guru/Ibu (20x20cm)= RM10
->Bantal Comel (Hiasan bunga2 Dan sulaman Selamat Hari Guru (23x20cm)= RM13
->Bantal Comel ( Hiasan Bunga2 Dan sulaman Selamat Hari Guru atau Terima Kasih & Nama Cikgu)(saiz 30x30cm) - RM35 

Postage- bergantung pada berat barang. RM6-RM15(semenanjung)

Semua Bantal Dan Tuala dibungkus cantik Dan boleh terus Bagi pada cikgu.Kecuali Keychain.

Berminat?
WhatsApp Hanie 0176479545



Contoh keychain bila dah siap









Bantal comel ni saiz 20x20cm


Bantal comel ni saiz 23x20cm


Tuala muka


Tuala dewasa

Love Craft Love to Buy Slideshow: HanieLoveCraft’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.