Followers

IKLAN NUFFNANG

Monday, April 21, 2014

Tuesday, April 15, 2014

nursing pillow lagi

Salam. NUrsing pillow

warna kuning dan ada sulaman nama ni di tempah khas oleh adik ipar hani untuk kawan dia.


Nursing pillow RM65
Sulam nama RM5



Memang selesa bila kita Breast feeding kan diorang. badan x yah membongkok.

untuk tempahan boleh email Hanie862000@yahoo.com dan message atau whatsapp 0176479545

Pelapik Dashboard VIVA comel



Hye. ni request dr Offismate hani. dia nak pelapik dashboard depan untuk VIVA dia. untuk permulaan hani ukur dulu dan gunting pada kertas dan tgk balk dkt d.board tu blik. kalo dah ok baru start memotong n menjahit. bunga2 hiasan ni idea drpada dia.

bahagian tengah ni hani letak fiber meter. nampak gebu sket dan x lari2.


Untuk tempahan.emmmmm rasa nya x kot.heheheh.

Bantal- bantal comel


 Assalamualaikum.
hari ni update banyak2. ganti 2 bulan x post entry. heheh. sory.

BAntal Aqeela hadiah dr hani untuk cucu mak cik sharifah depan rumah hani. cucu pertama perempuan.


Bantal Irfan dan Hakimi khas untuk kawan hani. word tu di sulam ye. yang penting budak2 suka peluk bantal gebu.




Bantal banyak2 ni order berbaki. DUlu dah tempah separuh. kali ni separuh lagi. terima kasih ye Zakiah dari Shah Alam



Bantal ni  nampak sweet. 
Semua sulam2 dan dihiasi oleh rama2.


Order dari kak Kay Klinik Kesihatan Jln MAharajalela Teluk Intan.
 HAdiah untuk bos yang berpindah.
Saiz bantal ni 30x30cm
HArga RM60 sebiji

Bantal JAzz ni simple je. 


Harga RM35
saiz 30x30cm

Dua biji bantal ni Order dr Kak Azlina dr Hospital Teluk Intan. 
akak ni selalu sgt order bantal dan cheese cake kat hani
 Thank sangat2 kak Azlina. 


Untuk BAntal merah ni
saiz 30x30cm
Sulaman dan hiasan bunga
HArga RM 55 sebiji

Untuk bantal pink pula 


saiz 30x30cm
hiasan tiada dan word sulaman sahaja
harga RM35

Bantal ni hadapan warna hijau. belakang warna pink


untuk hiasan depan ni ada couple naik basikal dan word sulam2.


bahagian belakang dia warna pink dan ada logo MU.

saiz 30x30cm
harga RM75 sebiji

bantal Merah ni kak Kay order lagi untuk Bos baru tempat dia. 
nak yang simple.


Saiz bantal 30x30cm
harga RM60 sebiji


Ni hadiah untuk officemate untuk besday dia. 
Insyaallah dalam tahun ni dlm 101 list impian hani akan bg hadiah harijadi pada bulan kelahiran diorang. semoga diorang dapat memanfaatkan pemberian hani.

Bantal MErah Surani ni order khas dr kak Azlina juga. nak hadiahkan kat orang dan simple2 je.


Saiz bantal 30x30cm
harga RM45

Untuk tempahan boleh email hanie862000@yahoo.com dan whatsapp 0176479545
kalo nk call boleh. tapi hani lagi suka message2 ye.
ok bye. jumpa next entry.










Bantal kekabu Teluk Intan

Assalamualaikum
Selamat pagi.
MOga ceria2 dipagi hari ini dan ditambahkan rezeki.Amin.
Yang penting nk sedekah free adalah SENYUM ye. x yah keluarkan duit dah.

NI bantal kekabu kawan hani Ilah dr padang jawa order. 
Kalo nk tempah boleh. bgtau je

Kalo nak beli kekabu sahaja pun boleh
Hani jual RM14 sekilo


HArga BAntal Kekabu

Bantal Dewasa
 27x18 inci
RM30

Bantal Budak 
18x12inci
RM20

Monday, February 24, 2014

BANTAL PURPLE

Assalamualaikum.

Kali ni tema purple plak bantal2 ni. Owner yang tempah pun berbeza.

Untuk bantal 1 biji order dari Nurul Aini Syahida dari Hospital Rehabilitasi Cheras.

dia request bantal 18x18 inci.

Bahagian hadapan sulaman ayat dari Puan sendiri dan 


ini bahagian belakang. Sulaman nama Faris Firdaus. dan hiasan Love2.


Dan bantal order dari Ziha. Yang best nya. ZIha ni rumah MIL dia jiran hani dulu. hehehhe. Thanks ye ZIha. dapat baby boy yang comel.


Sedap kan semua nama. Semua depan dia huruf Z. yang ni saiz 30x30cm




Bantal Birthday LOVE

Assalamualaikum. 

bantal ni request dari kawan hanie. Thanks yer Ina. slalu Order dari hanie.
dia request bantal love untuk hadiahkan pada tunang dia. 


Bantal ni saiz dia besar. 
Wording hani sulam je. dan hias bunga2 rose di keliling tu. 

Saiz bantal 50x50cm
Harga RM70 sebiji bantal



Love Craft Love to Buy Slideshow: HanieLoveCraft’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.