Followers

IKLAN NUFFNANG

Thursday, October 16, 2014

Tuala Sulam

Assalamualaikum

Jom cuci mata tengok tuala sulam dari koleksi hanielovecraft.

Towel HIjau ni order dari Niza officemate. nak hadiahkan adiknya. 






Towel standard
Cotton jenis Pakistan
Harga RM35


Tuala pink ni hadiah khas untuk Cousin husband hani. 
Sulam gambar pengantin 


Towel ni Fawwaz sulam gambar teddy bear





2 tuala ni tempah khas oleh customer.  towel dia bagi siap2. just upah sulam je

Wednesday, September 17, 2014

Bantal Comel

Assalamualaikum
KAli ni post Bantal 2 colour.





Bantal Oggy & Cocroach ni tak silap order dari kak azlina. Thanks ye kak Ina

Saiz semua bantal di atas ni ialah 30x30cm
Material kain flanel tanpa sarung dan isian fiber
Harga Berbeza2 mengikur hiasan
Harga bantal A- RM40
B- RM 38 (sulam2 sahaja)
C- RM50(gambar kartun dan sulam nama)

Untuk tempahan boleh Contact Hanie 0176479545

Frame Anniversary

Assalamualaikum

Frame ni jarang hanie buat.ni request dr officemate hani. hadiah untuk husband dia



Saiz ; sebesar Saiz A4
Harga : RM35

untuk tempahan boleh contact hanie

Hanie 0176479545 
(Message/Whatsap/Telegram)

Thursday, July 24, 2014

SELAMAT HARI RAYA


SELAMAT HARI RAYA DIUCAPKAN PADA SEMUA UMAH ISLAM.
DISINI HANI MEMOHON MAAF JIKA ADA TERSILAP KATA SEPANJANG AMBIL ORDER. TERKURANG DAN TERLEBIH HARAP MAAFKAN YE.
HATI-HATI DI JALAN RAYA. JANGAN KELAM KABUT YE. PASTI KAN SEMUA BAWA KELENGKAPAN SECUKUP NYA. 

Thursday, July 10, 2014

Tuala Sulam

Assalamualaikum. haish. mcm dah jadi kebiasaan plak 1 entry 1 bulan. 

Sory tau. bukan apa. slalu je menghadap komputer. tp mood nk update ada naik dan turun. skrg ni kene buat juga untuk tatapan customer2 yang tersayang. kot2 la nk pilih untuk tempahan korang2. 

terima kasih ye sudi wassap dan message hani untuk tempahan. 

Towel2 ni semuanya sulam. Harga berbeza mengikut kualiti sulam dan perkatan dan hiasan. korang2 bgtau bajet berapa. lepas tu nk hias macam mana dan word apa kat tuala tu. nnt hani akan bg sebut harga.



ni towel ofis mate hanie order untuk bos. Bertukar ke KElantan kenaikan pangkat.


Yang ni plak hani hadiahkan kawan officemate hani. 



Yang ni plak KAwan hani masa sekolah Sek 24 Shah Alam dulu. Terima kasih ye Azie. X lama lagi kenduri KAwin. Harga tuala ni RM30

ok tu je.. kalo nak tempak x yah comment2 kat sini. hani ni kadang2 je buka blog lepas tu lupa nk tgk comment. nak lagi cepat wassap n message je hani 0176479545.





Wednesday, June 11, 2014

Bantal comel untuk pengantin



Assalamualaikum. hye semua..sory. ada masalah kesihatan sket. tu yang x rajin nk updated blog..

ok bantal ni di tempah oleh nadia. thanks ye NAdia..

saiz bantal ni 30x30cm. kain jenis Flanel tanpa bersarung. gambar pengantin yang comel2..

Monday, April 21, 2014

Love Craft Love to Buy Slideshow: HanieLoveCraft’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.