Followers

IKLAN NUFFNANG

Thursday, July 24, 2014

SELAMAT HARI RAYA


SELAMAT HARI RAYA DIUCAPKAN PADA SEMUA UMAH ISLAM.
DISINI HANI MEMOHON MAAF JIKA ADA TERSILAP KATA SEPANJANG AMBIL ORDER. TERKURANG DAN TERLEBIH HARAP MAAFKAN YE.
HATI-HATI DI JALAN RAYA. JANGAN KELAM KABUT YE. PASTI KAN SEMUA BAWA KELENGKAPAN SECUKUP NYA. 

Thursday, July 10, 2014

Tuala Sulam

Assalamualaikum. haish. mcm dah jadi kebiasaan plak 1 entry 1 bulan. 

Sory tau. bukan apa. slalu je menghadap komputer. tp mood nk update ada naik dan turun. skrg ni kene buat juga untuk tatapan customer2 yang tersayang. kot2 la nk pilih untuk tempahan korang2. 

terima kasih ye sudi wassap dan message hani untuk tempahan. 

Towel2 ni semuanya sulam. Harga berbeza mengikut kualiti sulam dan perkatan dan hiasan. korang2 bgtau bajet berapa. lepas tu nk hias macam mana dan word apa kat tuala tu. nnt hani akan bg sebut harga.



ni towel ofis mate hanie order untuk bos. Bertukar ke KElantan kenaikan pangkat.


Yang ni plak hani hadiahkan kawan officemate hani. 



Yang ni plak KAwan hani masa sekolah Sek 24 Shah Alam dulu. Terima kasih ye Azie. X lama lagi kenduri KAwin. Harga tuala ni RM30

ok tu je.. kalo nak tempak x yah comment2 kat sini. hani ni kadang2 je buka blog lepas tu lupa nk tgk comment. nak lagi cepat wassap n message je hani 0176479545.





Wednesday, June 11, 2014

Bantal comel untuk pengantin



Assalamualaikum. hye semua..sory. ada masalah kesihatan sket. tu yang x rajin nk updated blog..

ok bantal ni di tempah oleh nadia. thanks ye NAdia..

saiz bantal ni 30x30cm. kain jenis Flanel tanpa bersarung. gambar pengantin yang comel2..

Monday, April 21, 2014

Tuesday, April 15, 2014

nursing pillow lagi

Salam. NUrsing pillow

warna kuning dan ada sulaman nama ni di tempah khas oleh adik ipar hani untuk kawan dia.


Nursing pillow RM65
Sulam nama RM5



Memang selesa bila kita Breast feeding kan diorang. badan x yah membongkok.

untuk tempahan boleh email Hanie862000@yahoo.com dan message atau whatsapp 0176479545

Pelapik Dashboard VIVA comel



Hye. ni request dr Offismate hani. dia nak pelapik dashboard depan untuk VIVA dia. untuk permulaan hani ukur dulu dan gunting pada kertas dan tgk balk dkt d.board tu blik. kalo dah ok baru start memotong n menjahit. bunga2 hiasan ni idea drpada dia.

bahagian tengah ni hani letak fiber meter. nampak gebu sket dan x lari2.


Untuk tempahan.emmmmm rasa nya x kot.heheheh.

Bantal- bantal comel


 Assalamualaikum.
hari ni update banyak2. ganti 2 bulan x post entry. heheh. sory.

BAntal Aqeela hadiah dr hani untuk cucu mak cik sharifah depan rumah hani. cucu pertama perempuan.


Bantal Irfan dan Hakimi khas untuk kawan hani. word tu di sulam ye. yang penting budak2 suka peluk bantal gebu.




Bantal banyak2 ni order berbaki. DUlu dah tempah separuh. kali ni separuh lagi. terima kasih ye Zakiah dari Shah Alam



Bantal ni  nampak sweet. 
Semua sulam2 dan dihiasi oleh rama2.


Order dari kak Kay Klinik Kesihatan Jln MAharajalela Teluk Intan.
 HAdiah untuk bos yang berpindah.
Saiz bantal ni 30x30cm
HArga RM60 sebiji

Bantal JAzz ni simple je. 


Harga RM35
saiz 30x30cm

Dua biji bantal ni Order dr Kak Azlina dr Hospital Teluk Intan. 
akak ni selalu sgt order bantal dan cheese cake kat hani
 Thank sangat2 kak Azlina. 


Untuk BAntal merah ni
saiz 30x30cm
Sulaman dan hiasan bunga
HArga RM 55 sebiji

Untuk bantal pink pula 


saiz 30x30cm
hiasan tiada dan word sulaman sahaja
harga RM35

Bantal ni hadapan warna hijau. belakang warna pink


untuk hiasan depan ni ada couple naik basikal dan word sulam2.


bahagian belakang dia warna pink dan ada logo MU.

saiz 30x30cm
harga RM75 sebiji

bantal Merah ni kak Kay order lagi untuk Bos baru tempat dia. 
nak yang simple.


Saiz bantal 30x30cm
harga RM60 sebiji


Ni hadiah untuk officemate untuk besday dia. 
Insyaallah dalam tahun ni dlm 101 list impian hani akan bg hadiah harijadi pada bulan kelahiran diorang. semoga diorang dapat memanfaatkan pemberian hani.

Bantal MErah Surani ni order khas dr kak Azlina juga. nak hadiahkan kat orang dan simple2 je.


Saiz bantal 30x30cm
harga RM45

Untuk tempahan boleh email hanie862000@yahoo.com dan whatsapp 0176479545
kalo nk call boleh. tapi hani lagi suka message2 ye.
ok bye. jumpa next entry.










Love Craft Love to Buy Slideshow: HanieLoveCraft’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.