Followers

IKLAN NUFFNANG

Monday, October 5, 2015

Hadiah Hari GUru 2015

Assalamualaikum

Sebenarnya masa MEi hari tu banyak tempahan untuk hadiah hari guru. maybe ada yang lupa nak edit lagi. nnt hani updated disini je .


bantal mini comel ni ada seorang customer. dia repeat oder lagi bantal ni. sebelum ni pernah dah beli bantal2 dari hani. bantal2 ni siap dengan pembungkusan.. so senang. terus je bagi pada cikgu2.



untuk tuala sulam pun sama hebat juga. alhamdullilah. ni hadiah dari wafa. gigih umi sulamkan untuk ustazah dari sekolah pasti ibnu sinar teluk intan.


Untuk tempahan
whatsap Hanie 0176479545



No comments:

Post a Comment

Love Craft Love to Buy Slideshow: HanieLoveCraft’s trip from Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia to was created by TripAdvisor. See another Malaysia slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.